Elf Delfin Verde: top camping aan de Costa Brava

Elf Delfin Verde: top camping aan de Costa Brava

El Delfin Verde is één van de populairste campings aan de Costa Brava en niet voor niets. El Delfin Verde ligt direct aan een zandstrand van waar je uitkijkt op de Medes Eilanden. De camping is vanwege zijn gunstige ligging direct aan zee ideeal voor zonaanbidders en watersporters.

De naam van de camping “de groene dolfijn” verraadt al het groene karakter van de camping. De bomen en planten ozorgen voor een natuurlijke en rustige sfeer.

Wat echter vooral in het oog springt is het enorme zwembad. Hier kan de hele familie zich uitleven. Ook de allerkleinsten, want ook met hen is rekening gehouden. Het zwembad beschikt ook over een ondiep gedeelte. Wilt u nog meer water vertier? Wat denkt u van de mega-avontuur waterpark Aqua Diver in Platja d’Aro? Of Europa’s grootste waterpark Aqua Brava? Beide liggen vlakbij.

Verder aan vertier geen gebrek op de camping. Er worden vele excursies en activiteiten georganiseerd. Zo is er een minigolfbaan van 3.000 m2 bestaande uit 18 holes. Op vakantiepanel wordt El Delfin Verde dan ook met meer dan een acht gewaardeerd. Een alternatief voor deze camping in de buurt is anders Castell Montgri