Beste kindvriendelijke hotels op Gran Canaria

Beste kindvriendelijke hotels op Gran Canaria

De beste hotels op Gran Canaria op het gebied van kindvriendelijkheid zijn vooral in de toeristenplaats Playa del Inglés gelegen. Dat blijkt uit onderzoek van de vakantie beoordeling site Vakantiepanel.nl. Uit vakantiebeoordelingen blijkt dat bungalows Parque Cristobal in Playa  del Inglés het hoogst scoort op dit gebied met een gemiddelde van 9,0.

Vakantiegangers zijn over het algemeen erg te spreken over de kindvriendelijkheid in Parque Cristobal. Vakantieganger Jeffrey (30) verbleef in september 2011 met zijn in de bungalows en zegt het volgende: “Parque Cristobal is een gezellig park waar je, vooral als gezin, heerlijk kunt vertoeven. De zwembaden (vergeet niet beide plekken in het park te bezoeken) en speeltuintjes zijn alles wat je in zo’n park nodig hebt. Het animatieteam (met ook kinderopvang voor de oudere kinderen) is ook in september nog volop actief.”

Ook appartementen Barbacan in Playa del Inglés scoort op het gebied van de kindvriendelijkheid erg hoog voor een vakantie Spanje met een gemiddelde score van 8,6.

De volledige top 5 ziet er als volgt uit:

1. Parque Cristobal (Playa del Inglés) 9,0
2. Barbacan (Playa del Inglés) 8,6
3. Gloria Palace Amadores (Puerto Rico) 8,4
4. Dorado Beach (Arguineguin) 8,4
5. Parque Romántico (Playa del Inglés) 8,3